Bountiful staat voor eerlijke, natuurlijke en lekkere producten voor een realistische prijs. Door deze combinatie streeft Bountiful om gezondheidsproducten dichter bij de consument te brengen, zodat iedereen kan genieten van een compleet basis assortiment natuurproducten met toegankelijke prijzen.
Bountiful levert een ruim assortiment van de belangrijkste reformproducten voor een schappelijke prijs. Telkens aangevuld met nieuwe producten afgestemd op uw behoeftes.
Bountiful biologische Walnoten 150 gram.
Walnoten zijn al duizenden jaren bekend in Europa. Eigenlijk zijn walnoten geen noten maar steenvruchten, net als de abrikoos, de kers, de perzik en de pruim.
Walnoten worden wereldwijd in allerlei gerechten verwerkt, bijvoorbeeld in salades, gebak, brood en sommige Franse kazen. Je kunt ze roosteren in de pan of oven, of vers in gerechten verwerken. Je kunt ze toevoegen aan een ontbijt van muesli met yoghurt. Ze zijn ook in warme gerechten lekker, bijvoorbeeld in een Italiaanse pasta.
Walnoten worden nooit gebrand.
Bountiful Weidebloemen honing creme 900 gram.
Honing is een natuurlijk product. Bijen verzamelen nectar uit bloemen en zetten deze met behulp van enzymen om in honing. De kleur en de smaak van honing wordt vooral bepaald door waar de nectar vandaan komt, maar ook de mate van kristallisatie is van invloed op de smaak. Wanneer de imker een zeer kleine hoeveelheid fijn kristalliserende honing toevoegt en de honing daarna een aantal weken dagelijks roert krijgt hij als eindproduct crèmehoning.
Heerlijk op brood, in de thee en te gebruiken bij koken en bakken. Voor behoud van voedingsstoffen niet verhitten boven 37 graden Celsius.
Onze honing is 100% natuurzuiver en koud geslingerd!
Honing is een natuurlijk product. Bijen verzamelen nectar uit bloemen en zetten deze mbv enzymen om in honing. De kleur en de smaak van honing wordt grotendeels bepaald door de oorsprong van de nectar, maar ook de mate van kristallisatie is van invloed op de smaak.
Heerlijk op brood, in de thee en te gebruiken bij koken en bakken. Voor behoud van voedingsstoffen niet verhitten boven 37 graden Celsius. Onze honing is 100% natuur zuiver en koud geslingerd!
Bountiful Wijnsteen bakpoeder 190 gram.
Wijnsteenbakpoeder is een rijsmiddel voor deeg. Het geeft taart en cake meer volume en maakt het luchtiger.
Wijnsteenbakpoeder is residu dat kristalliseert en zich afzet aan de binnenkant van wijnvaten tijdens de gisting van de wijn. Het verzamelde residu wordt gebruikt als grondstof voor het maken van wijnsteenbakpoeder.
Veel mensen geven de voorkeur aan wijnsteenbakpoeder, omdat dit door zijn samenstelling een natuurlijker soort bakpoeder is.
- 21g wijnsteenbakpoeder is voldoende voor 500g bloem.
Bountiful biologische Wortelsap 750 ml.
Bountiful wortelsap bevat alleen maar sap, sap en sap. Dus geen toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen. Wortelsap bevat van nature beta caroteen. Onze wortelsap is vetvrij, suikervrij en bevat geen zout.
Onze wortelsap is niet gemaakt van concentraat.
Heerlijk als tussendoortje of als onderdeel van een dieet of sapkuur. Makkelijk, lekker en snel! Wortelsap is ook heel geschikt als basis voor soep, saus en dressing.
Bountiful Zeezout fijn 1 kilo.
Zeezout wordt gewonnen door zeewater in te dampen. Het wordt gebruikt als een ingrediënt in de keuken, maar ook in allerlei andere producten zoals cosmetica.
Bountiful Zeezout grof 1 kilo.
Zeezout wordt gewonnen door zeewater in te dampen. Het wordt gebruikt als een ingrediënt in de keuken, maar ook in allerlei andere producten zoals cosmetica.
Bountiful zeezout grof is geschikt voor gebruik in een zoutmolen.
Bountiful biologische zilvervliesrijst 1000 gram.
Zilvervliesrijst is volkorenrijst. Het heeft een milde, nootachtige smaak en is taaier en voedzamer dan witte rijst. De rijst bederft wel sneller omdat de zemelen en de kiem, die bij de productie van witte rijst verwijderd worden, bederfelijke vetten bevatten. Zilvervliesrijst kan in elk rijstgerecht verwerkt worden.
Een kop ongekookte rijst levert ongeveer 3 koppen gekookte rijst op.
Was de rijst goed in een vergiet tot het water helder is. Doe de rijst in de pan. Voeg 2,5 kop water voor elke kop rijst toe. Breng aan de kook. Zet daarna het vuur laag en houdt het water tegen de kook aan. Doe een deksel op de pan. Kook tot de rijst zacht en het water geabsorbeerd is. Indien nodig afgieten. Laat de rijst tenminste 5 minuten rusten, daarna pas los roeren met een vork en verder verwerken.
Voor een andere smaak, kan de rijst ook gekookt worden in bouillon.