Bountiful staat voor eerlijke, natuurlijke en lekkere producten voor een realistische prijs. Door deze combinatie streeft Bountiful om gezondheidsproducten dichter bij de consument te brengen, zodat iedereen kan genieten van een compleet basis assortiment natuurproducten met toegankelijke prijzen.
Bountiful levert een ruim assortiment van de belangrijkste reformproducten voor een schappelijke prijs. Telkens aangevuld met nieuwe producten afgestemd op uw behoeftes.
Bountiful Zachte speentjes Deze biologische snoep is uitsluitend gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Het snoep wordt onder andere gekleurd door zeewier en de sappen van groentes en fruit. De heerlijke smaken komen onder andere van kruidenextracten en honing. Het snoep bevat suiker of suikervervangers zoals honing of agave, maar welk zoetmiddel er ook in zit, deze is altijd biologisch. Een heerlijke traktatie voor tussendoor.
Bountiful abrikozen 1000 gram.
De abrikoos is een populaire steenvrucht. Ze stamt oorspronkelijk uit Noordoost-China. Deze abrikozen zijn een bron van vezels.
Voor het zondrogen worden de vruchten in een lichtzuur zwavelbad gewassen. Dit zorgt ervoor dat de kleur mooier blijft en de houdbaarheid wordt verlengd. De voedingsstoffen blijven hierbij bewaard.
Bountiful biologische abrikozen 500 gram.
Bountiful Biologische Abrikozen zijn van nature ongezwaveld, deze abrikozen komen uit Turkije.
De ongezwavelde abrikozen hebben een andere kleur dan zongedroogde abrikozen. Ongezwavelde abrikozen zijn alleen gedroogd en hebben dus een natuurlijk proces achter de rug, dit is duidelijk te zien. De voedingsstoffen blijven bij dit droogproces bewaard. Handig om weten is dat bij alle zuidvruchten die bruin of zwart van kleur zijn er geen zwavel is gebruikt.
Lekker als snack, door yoghurt of muesli, in stoofpotjes en salades. Voorstanders van raw food gebruiken de abrikozen om hun eten te zoeten zonder suiker. Het wordt vermalen en verwerkt in andere producten.
Abrikozen zijn een bron van vezels en prima om regelmatig te eten.
Bountiful Zongedroogde abrikozen 500 gram.
De abrikoos is een populaire steenvrucht. Ze stamt oorspronkelijk uit Noordoost-China. Abrikozen zijn prima om regelmatig te eten. Deze abrikozen zijn een bron van vezels.
Voor het zondrogen worden de vruchten in een lichtzuur zwavelbad gewassen. Dit zorgt ervoor dat de kleur mooier blijft en de houdbaarheid wordt verlengd. De voedingsstoffen blijven hierbij bewaard.
Lekker als snack, door yoghurt of muesli, in stoofpotjes en salades. Voorstanders van raw food gebruiken de abrikozen om hun eten te zoeten zonder suiker. Het wordt vermalen en verwerkt in andere producten. Abrikozen zijn prima om regelmatig te eten. Abrikozen zijn een bron van vezels.
Bountiful Agavesiroop 250 ml.
Bountiful Agave siroop is afkomstig van de agave plant, een cactusachtige plant. Deze plant groeit vooral in Mexico. Net als ahornsiroop is agavesiroop te gebruiken als zoetmiddel.
Agavesiroop heeft een hoge zoetkracht (25% zoeter dan suiker), maar is milder.
10 Gram suiker kan vervangen worden door 7,5 ml agave siroop voor bijvoorbeeld toetjes, dressings, gebak en vooral voor pannenkoeken. De siroop is goed oplosbaar.
Bountiful Ahorn siroop 250 ml.
Ahorn siroop ofwel Maple Syrup is een natuurlijk zoetmiddel. Het heeft een milde zoete, karamelachtige smaak en smaakt heerlijk over pannenkoeken, in koffie of thee, over desserts en door cake of taart. Het wordt getapt uit de bast van de Esdoorn. Het afgetapte sap wordt door koken ingedikt, waarbij het water erin verdampt en enkel het geconcentreerde sap overblijft. Bij dit proces karameliseert de suiker, hetgeen een donkere kleur aan de siroop geeft. Ahornsiroop is een smaakvolle vervanger van suiker.
Bountiful Amandelen ongebrand 200 gram.
Biologische ongebrande amandelen.
Een ongebrande, energierijke en vezelrijke snack.
Amandelen worden ook gebruikt om mee te koken. Bijvoorbeeld in een runderstoofpotje met pruimen en amandelen.
Gemalen amandelen vormen een ideale basis voor een heerlijke notenpasta.
Bountiful Amandelen wit 500 gram.
Biologische geblancheerde amandelen. Een energierijke en vezelrijke snack.
Een geblancheerde amandel is eigenlijk gewoon een rauwe amandel waarvan het velletje is verwijderd. In veel recepten heb je geblancheerde amandelen nodig, zoals bijvoorbeeld voor amandelmelk, amandelpasta, marsepein en veel Griekse gerechten.
Amandelen worden ook gebruikt om mee te koken. Bijvoorbeeld in een runderstoofpotje met pruimen en amandelen.