Bountiful staat voor eerlijke, natuurlijke en lekkere producten voor een realistische prijs. Door deze combinatie streeft Bountiful om gezondheidsproducten dichter bij de consument te brengen, zodat iedereen kan genieten van een compleet basis assortiment natuurproducten met toegankelijke prijzen.
Bountiful levert een ruim assortiment van de belangrijkste reformproducten voor een schappelijke prijs. Telkens aangevuld met nieuwe producten afgestemd op uw behoeftes.
Bountiful biologische kokoksolie 2 liter.
Deze biologische geurloze kokosolie wordt verkregen uit de ruwe olie van het gedroogde vruchtvlees van de kokosnoot en wordt d.m.v. van stoom ontgeurd.
Kokosolie is geschikt voor bakken, braden, wokken, frituren en ter vervanging van boter op uw boterham. Bij verhitten blijven alle goede eigenschappen van de olie behouden. Het smeltpunt ligt rond 24 a 26 graden, daarom is kokosolie meestal gestold in ons klimaat.
Kokosolie bevat laurine zuur. Kokosolie kan ook gebruikt worden voor de verzorging van huid, haar en tanden.
Bountiful biologische kokosolie 500 ml. Deze biologische geurloze kokosolie wordt verkregen uit de ruwe olie van het gedroogde vruchtvlees van de kokosnoot en wordt d.m.v. van stoom ontgeurd.
Kokosolie is geschikt voor bakken, braden, wokken, frituren en ter vervanging van boter op uw boterham. Bij verhitten blijven alle goede eigenschappen van de olie behouden. Het smeltpunt ligt rond 24 a 26 graden, daarom is kokosolie meestal gestold in ons klimaat.
Kokosolie bevat laurine zuur. Kokosolie kan ook gebruikt worden voor de verzorging van huid, haar en tanden.
Muesli is een populair ontbijtproduct bestaande uit havervlokken en (gedroogd) fruit, dat met melk of yoghurt wordt gegeten. Yoghurt met muesli kan ook worden genuttigd als nagerecht.
Muesli is in 1900 door de Zwitserse arts Maximilian Oskar Bircher-Benner voor zijn patienten ontwikkeld als dieetspijs. Dr. Bircher-Benner was een van de eerste voedingsdeskundigen die welvaartsziekten toeschreef aan een voeding die niet langer lebensfrisch, oftewel vers uit de natuur, was. Hij ging uit van een vegetarische voeding. Zijn theorie was kortweg dat het menselijk organisme het beste kan gedijen en herstellen door rauwe en zo min mogelijk bewerkte vruchten, zaden en groenten te eten.
Bountiful Lijnzaad gebroken 1 kilo.
Lijnzaad is het zaad van vlas. Het wordt gebruikt als grondstof voor lijnzaadolie, dat met behulp van een oliemolen uit het zaad wordt geperst. Het restproduct van dit proces noemt men lijnkoek
Bountiful Lijnzaad gebroken 500 gram.
Lijnzaad is zaad van de vlasplant. Gebroken lijnzaad wordt beter opgenomen door het lichaam dan ongebroken lijnzaad. Het is wel minder lang houdbaar dan ongebroken lijnzaad.
Lijnzaad kan in vele gerechten verwerkt worden. Het kan toegevoegd worden aan muesli en verwerkt worden in brood, koekjes of muffins, maar ook in een pizzabodem. Je kan het over een salade strooien of een zelfs beetje lijnzaad mengen met gekookte rijst (na het koken toevoegen). De mogelijkheden met lijnzaad zijn eindeloos.
Lijnzaad is vezelrijk.
Bountiful Lijnzaad gebroken 400 gram.
Gebroken lijnzaad kan in vele gerechten verwerkt worden. De ongebroken variant is van betere kwaliteit dan de gebroken, dit komt doordat het oxidatie proces geen invloed heeft gehad op het product. Gebroken lijnzaad wordt beter opgenomen door het lichaam dan ongebroken lijnzaad. Lijnzaad pas kort voor gebruik vermalen/breken.
Gebroken Lijnzaad is vezelrijk.
Lijnzaad kan toegevoegd worden aan muesli en kan verwerkt worden in brood, koekjes of muffins, maar ook in een pizzabodem. Je kan het over een salade strooien of een zelfs beetje lijnzaad mengen met gekookte rijst (na het koken toevoegen). De mogelijkheden met lijnzaad zijn eindeloos.
Bountiful Lijnzaad heel 500 gram.
Lijnzaad is zaad van de vlasplant. De ongebroken variant is van betere kwaliteit dan de gebroken, dit komt doordat het oxidatie proces geen invloed heeft gehad op het product. Lijnzaad daarom pas kort voor gebruik vermalen/breken.
Lijnzaad kan in vele gerechten verwerkt worden. Het kan toegevoegd worden aan muesli en verwerkt worden in brood, koekjes of muffins, maar ook in een pizzabodem. Je kan het over een salade strooien of een zelfs beetje lijnzaad mengen met gekookte rijst (na het koken toevoegen). De mogelijkheden met lijnzaad zijn eindeloos.
Lijnzaad is vezelrijk.
Lijnzaad is zaad van de vlasplant. De ongebroken variant is van betere kwaliteit dan de gebroken, dit komt doordat het oxidatie proces geen invloed heeft gehad op het product. Lijnzaad daarom pas kort voor gebruik vermalen/breken. Lijnzaad kan in vele gerechten verwerkt worden. Lijnzaad is vezelrijk.