De kracht van knoflook!
Wist je dat knoflook behalve smaakmaker ook supergezond is? Knoflook is vooral bekend als smaakmaker in de keuken, maar dankzij tal van andere goede eigenschappen wordt knoflook al eeuwenlang in de kruidenleer gebruikt. Knoflook bevat van nature namelijk veel vitaminen, mineralen, aminozuren en zwavelverbindingen. Zwarte knoflook ontstaat door het fermenteren van verse knoflook. Gedurende het fermentatieproces krijgt de knoflook een zwarte kleur en een zoetere smaak. Gefermenteerde knoflook bevat veel antioxidanten en belangrijke zwavelverbindingen zoals S-Allyl cysteïne.
Wat is S-Allyl cysteïne?
Door gewone knoflook te fermenteren ontstaat S-Allyl cysteïne (SAC). Een belangrijke zwavelverbinding, die onder andere bijdraagt aan de anti-oxidatieve eigenschappen van zwarte knoflook. Zo ondersteunt zwarte knoflook de bloeddruk, is het goed voor hart en bloedvaten en draagt het bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. Golden Naturals Zwarte Knoflook Plus bevat 0,25% S-Allyl cysteïne per capsule. Dit is de bioactieve vorm, wat betekent dat het lichaam het niet meer hoeft om te zetten waardoor de werkzame stof direct beschikbaar is.
Met toegevoegde nuttige cofactoren
De ‘Plus’ in de productnaam staat voor een aantal ondersteunende nutriënten die we aan onze capsules hebben toegevoegd: druivenpitextract (OPC) en vitamine C, maretak, meidoorn, vitamine E en magnesium bisglycinaat. Druivenpitextract (gestandaardiseerd op 40% OPC) en vitamine C zijn belangrijk voor de bloedvaten. Vitamine C ondersteunt bovendien het immuunsysteem
Smaak- én geurloos!
Ben je geen liefhebber van knoflook? Dan kun je gelukkig tóch profiteren van alle goede eigenschappen: onze capsules zijn geheel smaak- en geurloos. Golden Naturals Zwarte Knoflook Plus bevat álle goede eigenschappen van knoflook, maar zónder de uitgesproken smaak en geur.
Merk: GOLDEN NATURALS
EAN: 8718164643644
Product specificaties
LABELOMSCHRIJVING
|
ZWARTE KNOFLOOK PLUS |
STATIEGELD
|
0 |
COURANT
|
J |
KRIMP
|
1 |
SEIZOEN
|
N |