Bountiful staat voor eerlijke, natuurlijke en lekkere producten voor een realistische prijs. Door deze combinatie streeft Bountiful om gezondheidsproducten dichter bij de consument te brengen, zodat iedereen kan genieten van een compleet basis assortiment natuurproducten met toegankelijke prijzen.
Bountiful levert een ruim assortiment van de belangrijkste reformproducten voor een schappelijke prijs. Telkens aangevuld met nieuwe producten afgestemd op uw behoeftes.
Bountiful biologische Kokos chips 200 gram.
Kokos chips (ook wel kokosvlokken genoemd) worden gemaakt van het pure onbewerkte kokosvlees. Het vlees wordt in de zon gedroogd en vervolgens geraspt tot chips. De kokoschips zijn volledig raw, waardoor alle voedingsstoffen optimaal bewaard blijven.
Kokoschips zijn heerlijk als snack tussendoor, lekker in combinatie met noten en/of gedroogd fruit. Heerlijk als topping over ijs, taarten of toetjes, door de rijst, in een salade, in een smoothie of shake en natuurlijk niet te vergeten door de muesli.
Bountiful Biologisch fijn gemalen kokosmeel 500 gram.
Kokosmeel bestaat uit de fijne vezels van gedroogd kokosvlees en is 100% biologisch. Het kokos wordt gedroogd en ontvet en vervolgens tot een poeder gemalen. Dit van nature glutenvrije meel heeft een consistentie die vergelijkbaar is met tarwemeel. Je kan een kwart van het meel in standaardrecepten probleemloos vervangen door kokosmeel. Er bestaan ook heel wat heerlijke recepten die alleen kokosmeel gebruiken
Bountiful biologische kokosolie met extra virgin 500 ml.
Deze biologische kokosolie extra virgin wordt gemaakt van het verse vrucht vlees van de kokosnoot. Door een speciale persmethode blijft de smaak behouden, wordt een mooie witte kleur verkregen en blijven de voedingswaarden zoveel mogelijk intact.
Kokosolie is geschikt voor bakken, braden, wokken, frituren en ter vervanging van boter op uw boterham. Bij verhitten blijven alle goede eigenschappen van de olie behouden. Het smeltpunt ligt rond 24 a 26 graden, daarom is kokosolie meestal gestold in ons klimaat.
Kokosolie bevat laurine zuur. Kokosolie kan ook gebruikt worden voor de verzorging van huid, haar en tanden.
Bountiful biologische kokoksolie 2 liter.
Deze biologische geurloze kokosolie wordt verkregen uit de ruwe olie van het gedroogde vruchtvlees van de kokosnoot en wordt d.m.v. van stoom ontgeurd.
Kokosolie is geschikt voor bakken, braden, wokken, frituren en ter vervanging van boter op uw boterham. Bij verhitten blijven alle goede eigenschappen van de olie behouden. Het smeltpunt ligt rond 24 a 26 graden, daarom is kokosolie meestal gestold in ons klimaat.
Kokosolie bevat laurine zuur. Kokosolie kan ook gebruikt worden voor de verzorging van huid, haar en tanden.
Bountiful biologische kokosolie 500 ml. Deze biologische geurloze kokosolie wordt verkregen uit de ruwe olie van het gedroogde vruchtvlees van de kokosnoot en wordt d.m.v. van stoom ontgeurd.
Kokosolie is geschikt voor bakken, braden, wokken, frituren en ter vervanging van boter op uw boterham. Bij verhitten blijven alle goede eigenschappen van de olie behouden. Het smeltpunt ligt rond 24 a 26 graden, daarom is kokosolie meestal gestold in ons klimaat.
Kokosolie bevat laurine zuur. Kokosolie kan ook gebruikt worden voor de verzorging van huid, haar en tanden.
Muesli is een populair ontbijtproduct bestaande uit havervlokken en (gedroogd) fruit, dat met melk of yoghurt wordt gegeten. Yoghurt met muesli kan ook worden genuttigd als nagerecht.
Muesli is in 1900 door de Zwitserse arts Maximilian Oskar Bircher-Benner voor zijn patienten ontwikkeld als dieetspijs. Dr. Bircher-Benner was een van de eerste voedingsdeskundigen die welvaartsziekten toeschreef aan een voeding die niet langer lebensfrisch, oftewel vers uit de natuur, was. Hij ging uit van een vegetarische voeding. Zijn theorie was kortweg dat het menselijk organisme het beste kan gedijen en herstellen door rauwe en zo min mogelijk bewerkte vruchten, zaden en groenten te eten.
Bountiful Lijnzaad gebroken 1 kilo.
Lijnzaad is het zaad van vlas. Het wordt gebruikt als grondstof voor lijnzaadolie, dat met behulp van een oliemolen uit het zaad wordt geperst. Het restproduct van dit proces noemt men lijnkoek