Bountiful staat voor eerlijke, natuurlijke en lekkere producten voor een realistische prijs. Door deze combinatie streeft Bountiful om gezondheidsproducten dichter bij de consument te brengen, zodat iedereen kan genieten van een compleet basis assortiment natuurproducten met toegankelijke prijzen.
Bountiful levert een ruim assortiment van de belangrijkste reformproducten voor een schappelijke prijs. Telkens aangevuld met nieuwe producten afgestemd op uw behoeftes.
Bountiful Rozijnen 1000 gram.
Extra grote verpakking rozijnen. Deze rozijnen worden van de Dark Flame druif gemaakt. Dit is een grotere rozijnensoort. Ze zijn heerlijk zoet, ongezwaveld en een bron van vezels. Kortom een heerlijk. Ze zijn ook prima te gebruiken om mee te koken en te bakken.
Bountiful biologische karamelwafels 240 gram.
Bountiful Karamelwafels Biologisch zijn heerlijke wafels met karamel. Het is een biologische en gezonde karamelwafel, lekker voor bij de koffie of als tussendoortje!
Ontdek de ongeëvenaarde smaak en zuiverheid van Keltisch zeezout, rechtstreeks uit het hart van Guérande, Frankrijk. Dit unieke zout, gewonnen uit de kristalheldere wateren van de Atlantische Oceaan, is een culinaire schat die al eeuwenlang gewaardeerd wordt door fijnproevers wereldwijd.
Kokosnoot is eigenlijk geen noot, maar een steenvrucht. Gemalen kokos is gemaakt van het gedroogde vruchtvlees van de kokosnoot. Het kokosvlees in de kokosnoot wordt na het drogen gemalen.
Lekker door de yoghurt of een smoothie. Kan worden gebruikt bij het bakken van een cake of brood. Gebruik gemalen kokos ook als smakelijke garnering op uw dessert. In Azie wordt gemalen kokos ook gebruikt door rijstgerechten.
Bountiful biologisch kokosbloesem suiker 500 gram.
Kokosbloesemsuiker is een ongeraffineerde natuurlijke suiker. Daardoor blijven de meeste voedingsstoffen behouden. Dit in tegenstelling tot geraffineerde suiker.
Kokosbloesemsuiker is eigenlijk net zo gebruiksvriendelijk als gewone suiker. Het heeft bijna dezelfde zoete smaak en net als gewone suiker een lage smelttemperatuur en een hoge verbrandingstemperatuur. In alle recepten waarin suiker toegevoegd moet worden kan men deze dus in dezelfde gewichtsverhouding vervangen voor kokosbloesemsuiker.
Kokosbloesemsuiker heeft een lichte, zachte, aangename karamelsmaak en komt qua structuur het dichts in de buurt van ongeraffineerde, ruwe rietsuiker.